Mijn naam is Marte Verhelst en ik ben woonachtig in Breda. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als sportcoach. Door het werk als fysiotherapeut en sportcoach te combineren, krijg ik ontzettend veel energie. Hiermee kan ik zowel de mensen met blessures helpen, als mensen preventief trainen om blessures te voorkomen.

Hiermee heb ik al een beetje verklapt waar mijn interesse ligt; de sportfysiotherapie. In 2016 ben ik gestart met mijn post-hbo sportfysiotherapie opleiding die ik in juni 2018 heb afgerond. Daarnaast ben ik afgestudeerd lifestyle coach en sportvoedingsadviseur. Om dit laatste aan te vullen ben ik begonnen met de opleiding gewichtsconsulent. In de toekomst zal ik binnen de praktijk ook lifestyle- en voedingscoaching aan gaan bieden.

De samenleving is aan het vergrijzen en we zien steeds meer lichamelijke klachten ontstaan door een ongezonde leefstijl. Ik draag graag mijn steentje bij om iedereen te begeleiden en te adviseren naar een gezondere leefstijl, waarbij we ons een stuk vitaler en energieker voelen. Sporten hoeft helemaal niet vervelend te zijn zolang je maar iets doet dat je leuk vindt!

Ik ben van maandag tot en met donderdag werkzaam op de praktijk. Neem gerust contact op bij vragen of om een afspraak te maken.

Opleidingen

  • Fysiotherapie
  • Physical Rehabilitation trainer IAS ( post-hbo sportfysiotherapie)
  • Lifestyle coach
  • Sportvoeding & supplementen
  • Medical taping
  • Gewichtsconsulent i.o.

Bignummer: 39919482804