Johnny van Bijsterveldt

Van geboorte ben ik een echte “Gilse”. Met lief en leed heb ik mijn  jeugd doorgebracht in het mooie dorp Gilze.

Sinds 2012 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut. Mijn carrière begon ik in Baarle-Nassau waar ik 4 jaar als fysiotherapeut en fysiofit-instructeur gewerkt heb.

In 2016 werd ik eigenaar van Fysiotheek Gilze. Dit was niet mijn eerste contact met het bedrijf. In 2005 zette ik voor het eerst een voet over de drempel voor een fitnessstage. Ik studeerde toen aan het CIOS te Goes, waar ik de opleiding tot health manager volgde. Na dit eerste contact ben ik nooit meer weggegaan, 11 jaar werkte ik binnen het bedrijf als fitnessinstructeur. Na de studie tot health manager die ik in 2009 behaalde, startte ik direct met de opleiding tot fysiotherapeut. Deze heb ik in 4 jaar met goed gevolg afgerond.

Buiten het ondernemerschap heb ik mezelf op fysiotherapeutisch vlak verbreed met verschillende cursussen. Zo volg ik het Mulligan Concept, doe ik aan Dry Needling, ben ik in staat kinesiotaping toe te passen en specialiseer ik me in niet aangeboren hersenafwijkingen (centraal neurologische aandoeningen). Met mijn achtergrond als health manager ben ik uitstekend in staat om sporters te begeleiden tijdens hun revalidatie.

Mijn persoonlijke interesse binnen de gehele fysiotherapie ligt in het schoudergewricht. Ik vind dit een van de mooiste en tevens meest complexe gewrichten van het gehele lichaam. Vandaar dat ik mezelf hier uitgebreid in heb verdiept.

Opleidingen

 • Fysiotherapie
 • Mulligan concept
 • Dry Needling
 • Echografie
 • NAH – Niet-aangeboren hersenletsel
 • Health manager

Bignummer: 49917348104

Stel mij een vraag:

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Jouw vraag: