Fitness Portaal

FITNESS

Fitness is uniek binnen de wereld van sport. Geen andere tak van sport laat het toe om het uithoudingsvermogen (de conditie) en de spierkracht beide optimaal te trainen. Hierdoor leent fitness zich perfect om gericht en doelmatig te trainen om uw conditie te verbeteren, uw figuur te verbeteren (afvallen en/of spiermassa te ontwikkelen) of het verminderen van stress waardoor u zich ontspannen voelt. Dit kan op elk niveau, jong, oud, geblesseerd of topsporter. Met professionele begeleiding is het mogelijk uw doelstellingen te behalen.

Begeleidingsuren
Iedere avond vanaf 19.00 uur en op zaterdag en zondag is er een fitnessbegeleider of fysiotherapeut aanwezig om u te begeleiden bij uw  persoonlijk opgestelde schema. Er is altijd de mogelijkheid om te vragen naar een nieuw schema of aanpassing van uw schema. We helpen u graag om al  uw  persoonlijke doelen te behalen!

Onze openingstijden

Maandag 7.30 – 22.00 uur
Dinsdag 7.30 – 22.00 uur
Woensdag 7.30 – 22.00 uur
Donderdag 7.30 – 22.00 uur
Vrijdag 7.30 – 19.00 uur
Zaterdag 9.00 – 13.00 uur
Zondag 9.00 – 12.00 uur

*Klik hier voor de aangepaste openingstijden

Lesrooster
65+ Fitness
Woensdag 13.30-14.30 uur
Onder begeleiding van fysiotherapeut Johnny van Bijsterveldt.

Huisregels en tarieven
Voor de huisregels die gelden binnen Fysiotheek kijkt u onder het tabblad ‘Fitness’ of klikt u hier.
Voor de tarieven die gelden voor onze abonnementen kijkt u onder het tabblad ‘Fitness’ of klikt u hier.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaande knop. Onze secretaresse neemt contact met u op (in de ochtend) voor het maken van een afspraak voor de intake.

Inschrijfformulier