WELKOM BIJ FYSIOTHEEK GILZE

Fysiotheek Gilze is al jaren een begrip in Gilze. Hét gezondheidscentrum waar u terecht kunt voor fysiotherapie, fitness en verandering van uw leefstijl.
Onder begeleiding van een professioneel en gespecialiseerd team biedt Fysiotheek Gilze u de mogelijkheid om te werken aan ‘de beste versie’ van uzelf.

Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar binnen onze openingstijden via 0161-452805 of info@fysiotheekgilze.nl
Om u snel van dienst te kunnen zijn zal onze administratrice u elke werkdag tussen 07:30 uur en 13:30 uur te woord staan.

Onze openingstijden

Maandag 7.30 – 22.00 uur
Dinsdag 7.30 – 22.00 uur
Woensdag 7.30 – 22.00 uur
Donderdag 7.30 – 22.00 uur
Vrijdag 7.30 – 19.00 uur
Zaterdag 9.00 – 13.00 uur
Zondag 9.00 – 12.00 uur

*Klik hier voor de aangepaste openingstijden

Missie en Visie

Missie:
Fysiotheek Gilze biedt haar diensten aan voor de inwoners van omgeving Gilze, Rijen, Hulten, Molenschot, Alphen NB, Chaam en Tilburg-Reeshof. Voor hen organiseren wij een toegankelijke praktijk met professionele, optimale en toegankelijke fysiotherapeutische zorg. Daarnaast biedt Fysiotheek Gilze ook fitness aan met fitnessbegeleiding en diverse groepslessen om samen met de gemeenschap te werken aan de individuele gezondheid.
Een toegankelijke praktijk die geschikt- en gericht is op iedereen binnen deze regio, met en zonder beperkingen. Waar patiënten zich veilig, gerespecteerd en thuis voelen. De praktijk profileert zich als een plek waar iedereen met elkaar omgaat met dezelfde waarden en normen.
Professioneel georganiseerde zorg waarin zorgprofessionals zich specialiseren. Onze fysiotherapeuten zoeken nauwe samenwerking met collega’s en andere zorg disciplines.
Optimale zorg wordt geleverd door zorg die inspeelt op de wensen van de patiënten. We handelen vanuit kennis en kunde met wat en wanneer dat nodig is. In het belang van de patiënten is soms voorlichting genoeg, soms een intensiever behandel traject. De zorg die wij bieden behoort niet tot de alternatieve zorg.
Toegankelijke zorg houdt in dat de zorg bereikbaar moet zijn voor iedereen die het nodig heeft. Om iedere dag de beste zorg te leveren is onze praktijk professioneel georganiseerd. We hebben plezier in ons werk, zorgen voor elkaar, geven onderling sturing en hebben een fijne collegiale omgang.
Met elkaar zorgen we ervoor dat wanneer inwoners klachten ervaren aan het houdings- en bewegingsapparaat zij niet verder zoeken maar weten: “hiervoor wil ik bij Fysiotheek Gilze zijn”.

Visie op patiënten
Het optimaliseren van het zelfmanagement van de patiënten van Fysiotheek Gilze zodat de prevalentie en incidentie, bij klachten en beperkingen aan het houdings- en bewegingsapparaat die in aanmerking komen voor fysiotherapeutische zorg, minimaliseert. Het zelfmanagement richt zich niet alleen op de zorg fase maar is tevens gericht op pre- en post klachten/beperkingen van onze patiënten.
Optimale zelfmanagement voorkomt klachten, verminderend duur en hevigheid van klachten waardoor het de participatie van onze patiënten in hun dagelijks leven, werk, recreatie en sport, ondanks eventuele beperkingen of handicaps bevordert. De patiënt heeft daarbij maximale regie over zijn eigen zorgproces.

Visie op samenwerken
Het belang van samenwerking binnen onze visie is groot. Door intensieve samenwerking met collega’s en andere zorg disciplines vullen we elkaar aan, vergroten en optimaliseren wij onze kennis en kunde. Daardoor kunnen wij de beste, op de patiënt afgestemde, zorg bieden.

Visie op kwaliteit
Actief bezig zijn met patiëntgerichte kwaliteit is voor ons belangrijk. Dit uit zich in; een patiëntgerichte gastvrije omgang, aandacht voor de veiligheid, tijdige en effectieve zorg, hoge professionele standaarden en aandacht voor behandelgemiddelde en patiëntendossiers. Transparantie van ons handelen is een kernwaarde. Onze patiënten weten wat zij van ons kunnen verwachten. Collega’s weten wat zij van elkaar kunnen verwachten.

Visie op de praktijkorganisatie
Een goed functionerende, informele praktijkorganisatie waarin goede communicatie met medewerkers en patiënten voorwaardelijk is om onze missie en visie vorm te kunnen geven.
Fysiotheek Gilze is een praktijkorganisatie met deskundig geschoolde medewerkers, heeft een boeiende en plezierige werkomgeving met een laag ziekteverzuim, een prima functionerend kwaliteitssysteem en optimale bereikbaarheid zijn daarbij kernbegrippen.